YH Kodit rakennuttajana

Kestävyys, laadukkuus ja vastuullisuus ovat YH Kotien rakennuttamisen kivijalat. Rakennutamme vuosittain noin 500–1000 asuntoa, joista osa siirtyy omaan omistukseemme vuokra- ja erityisasuntokohteina ja osa myydään omistusasunnoiksi. Olemme erikoistuneet valtion tukemaan yleishyödylliseen ARA-asuntotuotantoon ja ja haemme aktiivisesti Ara-hintaisia tontteja konsernillemme. Toimimme myös rakennuttajana palveluasunto- ja palvelutalohankkeissa sekä konsulttina monissa yhteistyökumppaneidemme kohteissa.

Asiakaslähtöistä rakennuttamista

Suunnitteluvaiheessa otamme tarkasti huomioon eri kohderyhmät ja kuuntelemme huolellisesti asiakkaiden tarpeet. Rakennuttamisessa mahdollisten muutosten toteutus onnistuu, jolloin asukkaat pääsevät halutessaan vaikuttamaan lopputulokseen.

Kotosalla-kotien suunnittelussa on otettu ikääntyvät huomioon asuntojen, yhteisten tilojen sekä piha-alueiden esteettömyydessä, toimivuudessa ja viihtyisyydessä. Kotosalla-palveluiden avulla tuetaan asukkaiden itsenäistä ja omaehtoista asumista.

Kokonaisuus hallussa vastuullisesti

YH Kotien rakennuttamista ohjaa tehokas kokonaisuuden hallinta. Suurissa hankkeissa pystymme teknisten rakennuttamistehtävien lisäksi hoitamaan hankkeen laajat hallinnolliset tehtävät.

Hankkeen rahoituksen hoitaminen ja muut kulut voidaan tarvittaessa sisällyttää toimeksiantoon. YH Kodit tarjoaa myös asiakkaan tarpeeseen erityisesti suunnitellun rakennutussuunnitelman.

Rakennutamme Pirkanmaalla

Ota yhteyttä:

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Petro Saraste

Rakennuttajajohtaja

010 227 3061

Arto Teittinen

Rakennuttajapäällikkö

010 227 3032

Laura Ahola

Rakennuttajainsinööri

010 227 3059

Joel Heiskanen

Projekti-insinööri

010 227 3062

Toni Lehti

Projektipäällikkö

010 227 3058

Rakennutamme Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä:

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Mikko Lipponen

Aluejohtaja

010 227 3721

Kari Talvitie

Rakennuttajapäällikkö

010 227 3722

Antti Valo

Projektipäällikkö

010 227 3728

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.