Myynnissä

Tampere, Hatanpää, Hatanpään puistokuja 27

As Oy Tampereen Hatanpään Ritari, Kreivi ja Ruhtinas

Muuttovalmis

Hatanpään Kartanonportin As Oy Tampereen Hatanpään Ritarin, Kreivin ja Ruhtinaan asunnot ovat valmistuneet. Hatanpäältä on sujuvat julkisen liikenteen verkostot niin keskustaan kuin esimerkiksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Autolliset voivat ostaa autohallipaikan alla olevasta parkkihallista, josta on sisäkulkuyhteys taloon. Samasta korttelista löytyy päivittäistavarakauppa ja keväällä valmistuvaan Ratinan kauppakeskukseenkin kävelymatka. Lähellä ovat myös Pyhäjärven upeat ulkoilumaastot, Hatanpään kartanomiljöö ja arbetumin väriloisto.

Tampere, Santalahti, Rantatie 37

As Oy Tampereen Pisparannan Arielle

Muuttovalmis

As Oy Tampereen Pisparannan Arielle on Santalahden Pisparannan alueelle valmistunut 101 asunnon taloyhtiö.  Ariellen valoisissa ja hyvin suunnitelluissa asunnoissa voi nauttia elämästä vehreässä ympäristössä lähellä keskustaa. Ariellen monipuoliseen asuntojakaumaan kuuluu niin pieniä loft-asuntoja kuin suuria kattohuoneistoja omalla kattoterassilla. Huoneistojen koot vaihtelevat 20 neliön yksiöistä 159,5 neliömetrin avaraan kattohuoneistoon. Asuntovalikoimassa on myös erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Osassa asunnoista näkymät avautuvat Näsijärvelle. Ariellessa arki on modernisti mukavaa, autohalliinkin pääsee suoraan rappukäytävästä. Asunnot rakennetaan yhteistyössä Pohjola Rakennuksen kanssa.

Tampere, Santalahti, Tiporaitti 9, 33250 Tampere

As Oy Tampereen Tikkutehtaan Loimu

Arvioitu valmistuminen 02/2020

As Oy Tikkutehtaan Loimu rakentuu keskustan kupeeseen vanhan tulitikkutehtaan kortteliin, jonka arkkitehtuurissa säilytetään muistumia katutaiteesta ja alueen teollisuushistoriasta. Loimun urbaanit loft-asunnot istuvat upeasti vanhaan teollisuusympäristöön, jonka sijainti puisto- ja metsävyöhykkeen laidalla tuo asuntoihin yksityisyyttä. Kiinteistö mahdollistaa suuren huonekorkeuden, joka osassa Loimun asuntoja hipoo jopa viittä metriä. Upea kaksikerroksinen kolmio ja parvelliset loft-asunnot ovat avaria ja valoisia, ja loftien pinnakaiteet tuovat moderneihin asuntoihin mukavan rouheaa industriaalista tunnelmaa.

Ennakkomarkkinoinnissa

Tällä hetkellä ei ole asuntoja ennakkomarkkinoinnissa.

Suunnitteilla

Tampere, Santalahti

Santalahden alueelle on suunnitteilla omistusasuntoja yhdessä Pohjola Rakennuksen kanssa Pisparannan korttelialueille. Suunnitteilla oleva pikaratikkalinja tulee kulkemaan vierestä. Näsijärven rantaan on Tampereen kaupungilta suunnitteilla myös koko perheen rantapuisto aktiviteetteineen.

Tampere, Hatanpää

Hatanpään Kartanonportin korttelin viimeisen vaiheen suunnittelu on käynnistynyt. Korttelin suojaisimmalle paikalle rakentuu vielä kaksi kerrostaloa. Kaikissa asunnoissa on parveke. Sijainti Hatanpäällä on mitä mainioin. Omassa kotikorttelissa sinua palvelee lähikauppa ja keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Pyörällä hurautat Ratinan kauppakeskukseen 7 minuutissa. Voit valita nopean reitin Hatanpään valtatietä pitkin tai nauttia järvimaisemista menemällä rantareittiä. Myös julkisilla pääsee liikkumaan helposti, sillä bussit kulkevat aivan vierestä. Ilmoittaudu ennakkokiinnostuneeksi niin saat tiedon ensimmäisenä, kun asunnot tulevat varattaviksi!

Tampere, Tullikamarin aukio

As Oy Tampereen Tullin Mercurius tulee sijaitsemaan historiallisessa ympäristössä Tullikamarin aukiolla. Vuonna 1901 valmistui rautatieaseman läheisyyteen punatiilinen tullikamari ja sen yhteydessä oleva pakkahuone. Ulkomailta tulevat tavarat tuotiin tullikamariin, jossa ne tullattiin. Tullikamari entisöitiin vuonna 1967, jolloin katon maalikerrosten alta paljastui unohtunut kattomaalaus kaupan jumalasta Merkuriuksesta. Tästä on saanut nimensä myös tuleva tornitalo. Nykyisin tullikamari toimii monipuolisena kulttuurikeskuksena. Tullin Mercuriukseen tulee asuntoja yksiöstä nelikkoon. Rakennuksen ensimmäiset viisi kerrosta ovat punatiilisessä jalustassa, joka upeasti sulautuu ympärillä oleviin rakennuksiin. Jalustaosasta nousee lasinen torni 16. kerrokseen saakka. Suurimmassa osassa asunnoista on lasitettu parveke. Mercuriuksessa yhdistyy kauniisti historiallinen ja moderni julkisivu.

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa ennakkomarkkinointiin tulevista myyntikohteista? Liity postituslistallemme:
Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista kohteista. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.

Ota yhteyttä

etunimi.sukunimi@yhkodit.fi

Minna Huumo

Avainasiakaspäällikkö, LKV

010 227 3060

0 kohdetta listalla

Tilaa uutiskirje ja kuule ensimmäisenä tulevista omistusasunnoistamme!

Tilaamalla uutiskirjeen sinulle lähetetään tietoa YH Kotien uusista omistusasunnoistamme. Voit perua tilauksen uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvällä linkillä, jolloin tietosi poistuvat YH Kotien järjestelmästä.