Veeti Seppälän viime kausi päättyi menestyksekkäästi

Veetin viime kauden alku oli kesän ja syksyn sairastelujen jälkeen rikkonainen. Alkutalven kilpailut eivät sujuneet hyvin, mutta kevään nuorten SM-kilpailuihin mennessä Veeti oli ehtinyt toipua syksyn sairasteluista, ja oli iskussa Haapajärven nuorten SM-kilpailuissa. 20km vapaan kilpailussa Veeti sijoittui kahdeksanneksi, ja 18 vuotiaiden SM viestissä Veeti oli voittamassa Suomen Mestaruuden vuoden alaikäisenä. Rikkonainen kausi sai siis kultareunukset.

 – Sairastuin syksyllä flunssaan enkä malttanut levätä riittävästi. Tämä johti flunssan uusiutumiseen ja sairastelukierteeseen, jonka onneksi sain ajoissa poikki. Kahden tunnin rauhalliset lenkit päivittäin kahden viikon ajan tammikuussa palauttivat kunnon. Muistutankin kaikkia, että sairastelun jälkeen pitää malttaa liikkua ensin kevyemmin. Viestin Suomen mestaruus oli hieno kruunu kaudelle, toteaa Veeti.

– Tänä syksynä olen pysynyt terveenä, ja pystynyt nostamaan harjoitusmääriä ja tehoja. Marraskuussa harjoittelin n. 70 tuntia, joka lukion ohella on aika paljon. Muutenkin harjoituskausi on sujunut hyvin, ja testitulokset ovat parantuneet hienosti. Päätähtäin on kuitenkin taas keväällä nuorten SM -kisoissa. Olen tosi ylpeä yhteistyöstä YH Kotien kanssa, ja toivon kaikille lumisempaa lopputalvea, hiihto on myös mainiota kuntoliikuntaa, 17-vuotias Veeti toteaa.

Toivotamme Veetille menestystä tulevalle kaudelle!